O nama

CatCars agencija za Rent a Car usluge Beograd

Cat Cars agencija za Rent a Car usluge Beograd

CatCars rent a car aerodrom Beograd – Vam nudi kvalitetne, brze i profesionalne usluge u domenu rent a car Beograd servisa.
Rezervišite automobil u CatCars rent a car-u i budite uvereni da ste doneli pravu odluku jer dobijate kvlitetnu i profesionalnu rent a car uslugu. Automobile možete preuzeti na sledećim lokacijama: rent a car aerodrom Beograd, Trg Nikole Pašića, Žrakovo Tržni centar MONDO ili Vam auto možemo dostaviti na dogovorenu lokaciju prilikom rezervacije vozila. Ukoliko u Beograd dolazite avionom prilikom rezervacije dogovorite preuzimanje automobila na aerodromu Nikola Tesla Beograd. Rezervisano vozilo će Vas ćekati na aerodromu u dogovoreno vreme.
Iskoristite mogućnost poslovnice CatCars rent a car aerodrom Beograd i preuzmite auto na aerodromu, odmah po sletanju. CatCars je Srpski lider u iznajmljivanju automobila sa velikom ponudom vozila. Veliki izbor rent a car vozila: od malih, velikih, porodičnih ili vozila za mlade, kombija, sedana. Za zahtevne klijente u ponudi je najpovoljniji najam limuzina i luksuznih automobila. Automobil možete rezervisati pozivom na telefon ili putem interneta. Nova, pouzdana i udobna vozila, tačnost i poslovnost, popusti i pogodnosti za stalne klijente su razlozi da vozilo rentirate u CatCars rent a car Beograd agenciji. Ukoliko Vam je potreban Renta car aerodrom Beograd, transfer od aerodroma Beograd do odredjene destinacije u Beogradu, ili bilo koje druge lokacije CatCars rent a car u ponudi ima i tu vrstu rent a car usluge. Za dugoroči najam vozila CatCars rent a car odobrava popuste u zavisnosti od tipa vozila I dužine najma. Pratite popuste koje nudi CatCars rent a car i iznajmite automobile po nižim cenama. Specijalne I promotivne ponude takođe su u ponudi rent a car Beograd CatCars. Kontaktirajte nas na telefone +381602424241; +381602424243 i informišite se o aktuelnim popustima rent a car Beograd usluga.
Sigurnost i pouzdanost, veliki izbor novih vozila, tri lokacije, mogućnost realizacije zahteva klijenata, su karakteristike poslovanja CatCars rent a car-a.
Najpovoljnije cene rent a car aerodrom Beograd usluga, najpovoljniji uslovi najma vozila – CatCars rent a car Beograd.
Priikom najma vozila depozit je obavezan. Izaberite tip i model automobila prilagođen Vašem budžetu I potrebama. Poslovnica CatCars rent a car aerodrom Beograd Vam pruža mogućnost najma vozila na samom aerodromu Beograd odmah po sletanju aviona i u vreme koje Vama odgovara.
Sva Vozila u ponudi CatCars rent a car-a su tehnički proverena i ispravna, jer je bezbednost klijenata prioritet. Profesionalnim odnosom prema svakom klijentu, stiče se neophodno poverenje i zato je moto agencije CatCars rent a car jednom klijent – uvek klijent. Višegodišnje iskustvo u poslovima rent ab car usluga I reference su najbolja preporuka kvaliteta servisa CatCars renta car Beograd. Više stotina zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje su garancija da je CatCars rent a car aerodrom Beograd pravi izbor.
Kvalitetna rent a car usluga po najvišim svetskim standardima, pristupačne cene, profesionalan odnos prema klijentima – CatCars rent a car Beograd.

ŠTA DOBIJATE KOD NAS

Neograničena kilometraža po dogovoru
Pouzdani Automobili
Osigurana Vozila
Servisirana vozila
Dostava Vozila
GPS navigacija
Cena od 16€
Sedište za dete
Preko 1000 zadovoljnih klijenata 🙂

Pratite nas na FaceBook-u

Naš Blog

Brendovi naših automobila

Back to top